Türkisch für Anfänger

Ich bin Astarkvedja, und ich bin Türkisch-für-Anfänger-süchtig.

Oppskrift:

Menneskene:

Den tyske psykologen, nevrotikeren og alternativmammaen Doris Schneider har to tenåringsbarn: Lena (vår hovedperson; selvopptatt, dramatisk, viljesterk, også nevrotisk, og sarkastisk) og Nils (lillebroren; har som hovedoppgave å stå i bakgrunnen og se stødig ut). Hun treffer og blir forelska i den tysk-tyrkiske politimannen Metin som også har to barn i tenåra: Cem (Machotass som gjerne går i bar overkropp) og Yagmur (tenåringsjenta som setter sin ære i å være svært dedikert muslim, selv under vanskelige forhold).

La så denne herlige blandingen av «multikulti»-elementer flytte sammen i et schvært hus i Berlin, fortrinnsvis et som tidligere er eid av Günter Grass. Rør om og vent. Snart koker det over

Det kunne fort ha blitt kleint. Det ble i stedet morsomt, underholdende og svært avhengighetsskapende. Klisjeene er absolutt tilstedeværende, men med ironisk fortegn.

Her er første episode med engelsk teksting, saksa fra youtube. Snart vil også du omtale dine nære&kjære som «Gürkchen» eller, oversatt, «Lille Agurk».

Del 1:

Del 2:

 

Del 3:

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: