Ingredienser (til én sulten person):
1/2 løk
2 vårløk
En neve pillede reker (jeg brukte frosne)
Ca 1/4 paprika
Østerssaus
En liten neve valnøtter
(Sitron)
Framgangsmåte: Grovhakk løk og vårløk og surr i panne/gryte/wok i litt olje. Tilsett grovhakket paprika og la det fortsette å surre i et par minutter til. Tilsett en dæsj østerssaus. Bland inn reker og valnøtter og la det bli gjennomvarmt. Skvis eventuelt litt sitron over hvis du vil friske opp smaken.
Server med ønsket tilbehør (jeg brukte helkornspaghetti).
1. november 2010 at 19:34
Låter gott 🙂
3. november 2010 at 22:50
Det ser jättegott ut! Och receptet verkar inte vara så svår heller!
3. november 2010 at 23:05
Nei, det er kjempeenkelt.
3. november 2010 at 23:35
I ettertid vil jeg kanskje anbefale å kutte litt ned på løken, det kan bli litt heavy. Men løk var altså det jeg hadde i huset på det tidspunktet, så da ble det løk.
4. november 2010 at 01:15
jag brukar inte skära löken så stort, för jag tycker inte om att tugga på den sen=) men annars tycker jag att mängden är perfekt!