Er bare…

… en snartur innom for å vinke og si hei. Helga har blitt tilbrakt på Hitra, der mamma har feiret bursdag og jeg gjorde et tappert forsøk på å drikke min egen kroppsvekt i kaffe.  Fin-fin-fin-koppene våre er på størrelse med et fingerbøll. Det skal litt innsats til, med andre ord. Og så fant vi en død ørn. Dessverre tok jeg ingen bilder.

Nå sitter jeg i sofaen med en svært flatterende håndkleturban surret rundt mitt nyvaska hår (ja, det lukter motorolje og nyslått silo), og skal snart hoppe i seng for å ta et tidlig tog i morgen tidlig og få unnagjort litt masteroppgavegreier. iPoden er lada og fylt med musikk, så jeg skal nok komme meg greit gjennom dagen, selv om jeg må stå opp klokka fem.

Håper dere alle har hatt ei fin helg.

For øvrig anbefaler jeg alle å lese boka Room av Emma Donoghue. Uten å røpe innholdet (sjekk linken hvis spenninga tar drepen på deg), kan jeg si at jeg leste den i går og er fremdeles utrolig fascinert og påvirket av både historien og fortellermåten. Unikt perspektiv. Innovativ språkbruk. Den kryper under huden din og blir der. Jeg er tom for klisjeer. Les den!

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: