Skylden for min dårlige hårdag: en appell

Kjære nabo(er) på andre siden av veien.

Neste gang du finner det for godt å krangle/synge/gaule/ha lange samtaler med utestemme fra leiligheten din klokka halv tre på natta, kan du da vennligst enten:

a) dempe deg, så jeg kan fortsette med min høyst tiltrengte skjønnhetssøvn (den fotoseansen jeg foretok rett før leggetid i går og av åpenbare årsaker ikke legger ved her, var et klart bevis på hvor tiltrengt denne søvnen er for meg)?

b) rope litt høyere, så jeg kan forstå hva det dreier seg om. Hva var greia i natt, liksom? Krangla dere? Var noen av dere i reell fare for å bli drept? Blåøvde dere på en ny, norsk musikal? Hadde dere spontanfest (spontanfester natt til mandag er jo alltid en schlager…)?

Og ja, jeg sneik meg opp og iakttok dere fra soveromsvinduet mitt. Jeg så all veivinga med hendene. Jeg føler meg trygg på at alle dere involverte fortsatt er i live og oppegående (om enn ikke oppstått enda) i dag.

Ikke la det bli en neste gang. Det er deres skyld om jeg er stygg i dag.

 

Reklame

3 responses to “Skylden for min dårlige hårdag: en appell

 • Ingvild Telle

  Hahaha! Du er morsom 🙂
  En gang var det taxitrøbbel utenfor mitt vindu. Jeg satt og fulgte med på hele greien, og taxisjåføren bare «jai ringa politi» – han var pakistaner, eller noe. Men så betalte de og alt gikk bra. Litt spennende 🙂

  • astarkvedja

   Takk:D
   Det er utrolig hvor givende det er å spionere på naboer midt på natta. De gjør så mange rare ting. Jeg burde skrive bok. «Ting naboene gjorde mens de trodde jeg ikke så på»

 • Endelig « Astarkvedja

  […] Dette, kombinert med Koselig med peis gjorde kvelden min fullendt, til tross for en kløende hals og øyelokk som kjemper med tyngdekraften (nabo, hører du meg? Jeg skylder på deg!). […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: