Det er en sånn dag

Lyspæra på do har gått, og jeg venter bare på at norske tv-kanaler skal kaste seg over programkonseptet «Dogåing i mørket» (eventuelt «Dassing i mørket», dersom de virkelig skal være kontroversielle). Kanskje har de gjort det allerede (Nei, Ikke Gjør Det, Ikke Gjør Det Nå Som Alle Ser Det). Kanskje er jeg en ubetalt prøvekanin som blir filmet via den fancyschmancy lampesokkelen, en så fancyschmancy sokkel at egnede pærer ikke lar seg oppdrive på Prix, men må bestilles på nett. Det er en sånn dag.

Jeg prøver å være flink, men jeg sliter med å forstå hvorfor folk som ikke kan skrive, absolutt insisterer på å utgi bøker. Nei, jeg sikter ikke til ukas internettfenomen, Jacqueline Howett, selv om det samme prinsippet gjelder for henne. Jeg sikter til pensumforfattere som konstruerer utilgivelige setninger som:

«(i) epistemological arguments that an outsider cannot understand or represent accurately a particular kind of experience and about the inappropriate explanatory frameworks which outsiders bring with them to their research and which provide the grounding for the argument that they should not attempt to do so».

Tillat meg å legge inn et gyllent «hæ» for oss alle. Det er en sånn dag.

Jeg prøver virkelig å forstå hva som er årets aprilspøker på diverse nettaviser, men overanstrengelse tvinger meg til å gi opp av . Jeg prøver i stedet å filtrere ut de virkelige nyhetene. Jeg skal si fra hvis jeg finner noen. Det er en sånn dag.

Jeg redder dagen med Lily, Marina, Alanis, og Robyn og drømmer om sommer, lange skjørt og sandaler. På en sånn dag er det det eneste som hjelper.

Oppdatering: Firefox har nettopp avsluttet brått femten ganger på to timer – de fjerde siste gangene på rappen, før jeg rakk å gjenopprette fanene. Jeg har dermed ikke klart å lese videre enn det berømte sitatet gjengitt ovenfor. I tillegg lar Word meg ikke tilføye et eneste ord til masteravhandlingen. Glem musikk og sommerdrømmer. Jeg trenger sjokolade, iskaffe og en klem for at denne dagen skal kunne reddes. Jepp. Nå har det virkelig blitt en SÅNN dag.

Reklame

7 responses to “Det er en sånn dag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: