Heaven, I’m in heaven…

Etter en hardbar start på dagen – nærmere bestemt en noe forstyrrende drøm om svensk (!) politi med skjold og batonger og en eller annen form for metalheadaktivister som skulle drepe politiet med hesjestaur, midt på gårdsveien vår heime – har dagen bare gått oppover. Ingen drapsforsøk i umiddelbar nærhet registrert (alltid betryggende), språkvasken gikk lettere enn beregnet i dag, stua lot seg støvsuge uten vansker, og jeg har en kinodate i kveld. Jeg kan ikke helt huske sist jeg var på kino (mistenker at det var snø ute, men det snevrer ikke inn tida så mye, egentlig), så jeg gleder meg som en unge.

 

Kino er imidlertid ikke nok til å rettferdiggjøre overskrifta i dag. Resten av forklaringen finner du her. Et par av disse, og jeg flyr (Et par til, og jeg ruller).

Bilder følger:

Det er fortsatt ikke avgjort hvem som får skrape bakepapiret for sjokolade

Reklame

14 responses to “Heaven, I’m in heaven…

 • Kamelryttersken

  Tusen takk 🙂 Men det trenger du ikke. Kos deg på kinoen du 🙂
  Er ikke så mange som tar meg på ordet når jeg svarer som det ropes i skogen. Må tenke meg litt om når det skjer slik at jeg ikke tråkker enda mer i salaten.

  PS Hvilken film?

  • astarkvedja

   Nei, jeg antok uansett at tilgriset bakepapir i postkassen er på grensa til nabosjikane, og jeg vil ikke få oppslag opphengt på Prix som advarer mot meg, så jeg tenkte uansett ikke å gjennomføre det.
   Bridesmaids.

 • Iselin

  Steg-for-steg-oppskrift?! 😉 Selv har jeg åtte mandelmel- og eplemuffins i ovnen. Snakk om å skeie ut på en tirsdagkveld. Du må forresten se Bad Teacher neste gang. Overraskende morsom!

  • astarkvedja

   Sjekk linken (jeg bytta ut soyamelk med kefir). Dinmat.no er visst min nye bestevenn for tida.
   Kjøper du mandelmel eller lager du sjøl?
   Takk for filmtips! (PS: Når skal du begynne å blogge, frøken?)

   • Iselin

    Knall! Jeg kjøper mandelmel – mindre fett. Ja, jeg vurderte faktisk å starte opp MATblogg da jeg svinsa rundt på kjøkkenet i går, haha. Det ble nemlig fiskegryte igjen også! Jeg må jobbe litt med det estetiske først… 😉

   • astarkvedja

    Hvor kjøper du det? Jeg lette forgjeves etter byggryn (også kalt byggris nå for tiden) på Prix de to siste gangene jeg var der, men det var bare et stort gapende hull der. Kan ikke du starte opp matbutikk i Ila og blogge om det?

 • Ingvild Telle

  Nom nom! Steike! Kanskje det hadde passet med sånne småkaker til de to karene?

 • Iselin

  Gikk ikke an å svare lenger oppe der, så jeg gjør det her. Mandelmel kjøpes på helsekostbutikker som f.eks. Life. Finnes både på Byhaven, Torget og Solsiden i alle fall. GENIALT mel. Mye protein og kjempegodt! Jeg har seriøst vurdert å starte opp en matkjede med steinbra mat som ikke er å oppdrive ellers her i byen. Men den kommer sannsynligvis til å være i Brundalen, eller kanskje er det mer lønnsomt i midtbyen… 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: