Skamløs selvpromotering: Book edition

I lang tid var jeg masterstudent.

Jeg var stressa. Jeg var trøtt hele tida. Når jeg sov, drømte jeg om forskningsintervjuer og om feil margbredde. Jeg forsøkte nå og da å oppsummere tilværelsen. Det var to lange år, og jeg trodde aldri jeg skulle bli ferdig.

Men alle gode nevroser må ta slutt en gang. I april i fjor leverte jeg. Jeg var ferdig. Jeg var kvalm. Jeg stotra meg nervøs gjennom ei prøveforelesning og hadde plutselig en flunkende ny mastergrad jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med. Og der er jeg fortsatt. Etter å ha levd to år i et Word-dokument, var det vanskelig å rive seg løs fra det elsk–hat-forholdet Word og jeg hadde fått, og som jeg nå har videreført i livet som språkvasker.

Mens jeg har sporet endringer, satt inn kommaer, stemplet inn og ut og forsøkt å finne ut hva jeg egentlig skal bli når jeg blir stor, har imidlertidig masteroppgaven levd sitt eget liv. Høy på skryt som den var etter en runde hos sensor, fant den veien til et fagbokforlag. Der likte den seg. I mai kom den ut, og spesielt interesserte kan finne den her.

/end of skamløs selvpromotering

Reklame

7 responses to “Skamløs selvpromotering: Book edition

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: